čtvrtek 14. července 2016

Dnešní nákup kosmetiky

Krásný den přeji,

dnešní článek bude spíše ukázkový. Vyrazily jsme se sestrou do města na menší nákupy a toto jsme si přinesly domů. Celý nákup se vešel do 400,- Koupily jsme celkem 6 věcí, které můžete vidět na fotkách níže. 
kosmetika z dm



První pomocník - duo štěteček na stíny. Duo štěteček jsme zakoupily v drogerii DM a vyšel asi na 50,- pokud si to dobře pamatuji. Štěteček je od značky Ebelin.

oboustranný štěteček ebelin

Další pomocník je na vlasy a to sprej jako ochrana proti teplu a zároveň pro větší objem. Sprej slibuje až 3x větší objem. Zakoupen v drogerii Teta.

ochrana proti teplu loreal paris

Další věcička je krém na celé tělo od Dermacolu Aroma Ritual s vůní belgická čokoláda. Voní božsky, vždycky mám chuť ho sníst. :D Voní úplně stejně jako ty želé v čokoládě. Také zakoupen v drogerii Teta.

tělový krém dermacol pomeranč

Dále mycí gel na obličej malé balení, které je dobré na cesty nebo na ozkoušení. Zakoupen v DM.

mycí gel balea

Nakonec práškový melír na vlasy a 6% tekutý peroxid. Já jsem z praxe zvyklá na krémový peroxid se kterým se pracuje o něco lépe. Netrvá tak dlouho než se propracuje. U tohoto celkem trvá než se rozmíchá všechen prášek a aby nebyla konzistence tak tekutá. Doporučená doba pro 6% peroxid je 20 minut, ale já musela dobu působení prodloužit abych docílila toho správného odstínu. Peroxid vystačí na několik použití. 

melírovací prášek a peroxid

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :)